ALKÜ Tıp Fakültesi'nin ilk asistan hekimlerinden rektör Kalan'a ziyaret

ALKÜ Tıp Fakültesi'nin ilk asistan hekimlerinden rektör Kalan'a ziyaret
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Tıp Fakültesi’nin ilk asistan hekimleri Rektör Prof. Dr. Ekrem Kalan’ı ziyaret etti.

ALKÜ Tıp Fakültesi eğitiminde yeni bir ilke imza atarak, Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) denetim süreçleri tamamlandıktan sonra; KBB, Dahiliye, Acil Servis ve Nöroloji bölümlerinde asistan hekim alımı gerçekleştirdi. Tıp Fakültesi öğrencilerinin hastanede staj eğitimlerine başlamalarının ardından asistan hekimler ile de hastanenin akademik anlamda ilk filizleri dikilmiş oldu. Asistan hekimler, öğretim üyeleri ile son dönemde dikkat çekici adımlarıyla adından sıklıkla söz ettiren ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta muayenesi, ameliyat ve poliklinik faaliyetleri yürütecek.

REKTÖR KALAN’A ZİYARET

Yeni göreve başlayan asistan hekim adayları Rektör Prof. Dr. Ekrem Kalan’ı makamında ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Ekrem Kalan; görevine yeni başlayan asistan hekimlere, “Geleceğin uzman hekimleri olarak göreve başladınız. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ALKÜ Tıp Fakültesi’nin, sizlerin emekleri ile daha başarılı işlere imza atacağına inanıyorum. Alanya’nın da sağlık alanında dışa bağımlılığının azalması ve birçok ilklerin yaşanması adına yapılan çalışmalara katılımlarınızda şimdiden muvaffakiyetler dilerim.” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2021, 20:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83