ALKÜ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALADI

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörlüğü ile Türkiye Ticaret, Kooperatif, Eğitim, Büro ve Güzel Sanatlar İşçileri Sendikası (TEZ-KOOP-İŞ) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

ALKÜ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALADI

 ALKÜ rektörlük binasında düzenlenen imza töreninde ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ile TEZ-KOOP-İŞ Antalya Şube Başkan Yardımcısı Tuncay Çevik anlaşmaya vardı. Törende, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Hakan Bütün ile Strateji Geliştirme Daire Başkanı Hülya Kartal da hazır bulundu. İmzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında ALKÜ Rektörlüğü ile buna bağlı işyerlerinde çalışan işçileri temsile yetkili ve TEZ-KOOP-İŞ Sendikası arasında işletme düzeyinde bağıtlanmış oldu.

banner111
İyi niyet ve güvenle çalışma barışını sürdürerek
Sözleşmenin muhtevası ve sona ermesi ile ilgili hususları düzenlemek, işyerinde verimli ve düzenli bir çalışma ile üretimin arttırılmasına çaba göstermek, işçi-işveren ilişkilerinde ekonomik ve toplumsal hak ve çıkarları korumak, geliştirmek ve düzenlemek, iyi niyet ve güvenle çalışma barışını sürdürerek, istenmeden doğabilecek uyuşmazlıkları mevzuat ve bu sözleşmede belirlenmiş ilke ve yöntemlerle çözüme kavuşturmak amacıyla imzalanan sözleşmede taraflar arasındaki haklar böylelikle güvence altına alındı.

TEZ-KOOP-İŞ arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi ile sendika üyesi işçilere giyim, taşıt, yemek, aile ve çocuk, öğrenim, bayram yardımı gibi sosyal haklar işverence ödenmek üzere karara bağlandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2016, 15:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83