ALKÜ’NÜN MASTIR PLAN SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Kestel Yerleşkesi Mastır (Vaziyet) Planı ihalesini, Alanya firması Toklu Mimarlık kazandı.

ALKÜ’NÜN MASTIR PLAN SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

 Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Kestel Yerleşkesi Mastır Planı için alınan ihale teklifleri sonuçlandı. 09.05.2016 tarihinde ALKÜ Rektörlük Senato Toplantı Salonu’nda yapılan ihaleye ülke genelinden 6 istekli firma katılmıştı. İhale komisyonunca yapılan değerlendirme sonucunda ihaleyi en uygun teklifi veren Toklu Mimarlık Ltd. Şti kazandı. İhaleyi alan Toklu Mimarlığın ALKÜ’ye yakışan bir proje hazırlayacağına inandığını söyleyen Rektör Pınarbaşı, “Önceki günlerde ihalesini yaptığımız ve yeni sonuçlanan Kestel Kampusu Mastır (Vaziyet) Planı ihalesini, Alanyalı bir firmanın kazanması bizleri mutlu etti. Alanya’mıza ve üniversitemize yakışan en güzel projeyi hazırlayacaklarına inanıyorum. Alanya’mıza ve öğrencilerimize bu güzel haber vererek, şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.

banner111
TOKLU: EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

İhalenin ardından bir açıklama yapan yüklenici firmanın sahibi Mustafa Toklu, “Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ile ALKÜ Kestel Yerleşkesi’nin Mastır (Vaziyet) Planı ihalesinin sözleşmesini imzaladık. Bu şehirde doğan ve büyüyen biri olarak şehrimizin üniversitesi için olan bir projeye imza atmamız bizi gururlandırdı. Biz en uygun teklifi vererek kar amacından çok şehrimizde bizim yaptığımız bir eserin olmasını gaye edindik . Bundan sonraki nesillere ve ALKÜ öğrencilerine de güzel bir kampus alanı projesi çizimi yapmayı istiyoruz. Toklu Mimarlık olarak bu ihaleye imza atmanın ayrı bir mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Bundan sonraki süreçte elimden geleni en iyisini yapmak için çalışmalara biran önce başlayacağız” dedi.   

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 16:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83