ALKÜ’YE 2 KUPA, 8 MADALYA

ALKÜ Muay Thai Takımı, Türkiye Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak, şampiyonayı 2 kupa ve 8 madalya kazanarak tamamladı.

ALKÜ’YE 2 KUPA, 8 MADALYA

 Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Muay Thai Takımı bu sene ilk kez katıldığı, Antalya Göynük’te düzenlen Türkiye Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonası’nda turnuvaya damgasını vurdu. 2 ay gibi kısa bir sürede turnuvaya hazırlanan ve buna rağmen büyük bir başarıyla turnuvadan dönen Muay Thai Takımı sporcuları, beraberlerinde ALKÜ Muay Thai Takım Antrenörü Mehmet Arzık, ALKÜ Spor Faaliyetleri Kulüpler Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ercüment Okutmuş ve ALKÜ Spor Faaliyetleri Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yıldırım ile birlikte ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı'nı makamında ziyaret etti. Ziyarette, ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Güneş de hazır bulundu. 

banner111
Kazandıkları iki kupayı Rektör Pınarbaşı’na teslim eden yöneticiler ve sporcular, ALKÜ’ye ilk kupayı kazandırmanın haklı gururunu yaşadılar.

BAŞARILARINIZ BİZİ GURURLANDIRIYOR”

Bu gururu paylaşan Rektör Pınarbaşı, Muay Thai Takımı’nı elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayarak, “Bu sene ilk defa katıldığımız bu turnuvada böylesine büyük bir başarıya imzaya atarak, bizleri gururlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Seneye daha büyük başarılar elde edeceğinize gönülden inanıyorum ve bu konuda sizlere her türlü desteği sağlayacağız.” dedi.
Sporcular ile yakından ilgilenen Rektör Pınarbaşı, onların disiplinli çalışmalarının herkese örnek olduğunu vurgulayarak gençlerin bu tür spor faaliyetlerinde bulunmalarının onların sosyal hayatlarına da büyük katkılar sağlayacağını dile getirdi.

GELECEK SENE HEDEF 20 MADALYA

Türkiye Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonası’nda gelecek yılki hedeflerinden Rektör Pınarbaşı’na bahseden ALKÜ Muay Thai Takım Antrenörü Arzık, “Bu başarıyı disiplinli çalışma ile elde ettik. Seneye 30 kişilik bir sporcu ekibiyle gidip, en az 20 madalya kazanarak dönmek istiyoruz.”dedi. Muay Thai’nin artık olimpik bir branş olarak kabul edildiğini belirten Arzık, kazanılacak altın madalyalar ile ALKÜ’yü Olimpiyatlarda da temsil etmeyi canı gönülden istediklerini söyledi.
82 üniversitenin sekiz gün boyunca şampiyonluk için ter döktüğü turnuvaya 12 kişilik ekibiyle katılan ALKÜ Muay Thai Takımı’nın iki kupa (Bayanlar Dalında Türkiye Üçüncülüğü ile En Disiplinli ve En İyi Gelişme gösteren takım kupaları) ve 8 madalya ile tamamlamasının gelecek yıllarda elde edilecek başarılar için çok umut vaat ettiğini belirten Rektör Pınarbaşı, öğrencilere ve teknik heyete plaket ve çiçek takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2016, 16:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83