ALKÜ’YE ÖZEL ÇOCUKLAR NEŞE GETİRDİ

ALKÜ Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından düzenlenen “Özel Çocukların Özel Anneleri” temalı gösteri büyük beğeni topladı.

ALKÜ’YE ÖZEL ÇOCUKLAR NEŞE GETİRDİ

 Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Sibel Dal önderliğinde Eğitim Fakültesi öğrencilerinin katkılarıyla ve özel bir eğitim kurumunun işbirliğinde “Özel Çocukların Özel  Anneleri” temalı gösteri düzenlendi.  ALKÜ İşletme Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen gösteriye akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

banner111
 Toplumda Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Bölümü öğrencileri Seval Tırnaksız, Selay Çavuşoğlu, Habibe Deniz, Serenay Erdem, Melis Sultan Çelik, Nazik Göksu ve Burcu Pehlivan’ın katkılarıyla düzenlenen etkinlikte özel çocukların gösterileri büyük beğeni topladı. İki ay gibi uzun bir sürede hazırladıkları gösterilerinin her aşamasından büyük keyif aldıklarını belirten öğrenciler bu süreçte özel çocuklarla güzel bir bağ kurabilmenin kendileri için büyük anlam ifade ettiğini de belirttiler. Topluma hizmet etme noktasında farkındalık oluşturarak gösterilerinin hazırlanması aşamasında her daim yanlarında bulunan Yrd. Doç. Dr. Sibel Dal hocalarına özellikle teşekkür eden öğrenciler, özel çocuklar ile birlikte gerçekleştirdikleri gösterilerinde izleyenlere keyifli vakit geçirttiler. Ayrıca özel çocukların annelerine yönelik okudukları şiirler de salonda bulunanlara duygulu anlar yaşattı. Üniversite Müzik Topluluğu’nun da şarkıları ile eşlik ettiği gösteri sonunda öğrenciler, özel çocuklar ile beraber doyasıya eğlendiler.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2016, 09:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83