ALTSO'da 'Elma Dersem Çık' rekoru

Konuklar salona sığmayınca dışarda kalanlar için ekran kuruldu

ALTSO'da 'Elma Dersem Çık' rekoru

ALTSO Akademi tarafından 2018 Yılı İkinci Dönem Kişisel Eğitim seminerleri serisi 3 Kasım 2018 günü ünlü Yazar ve Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak ‘ın “Elma Dersem Çık” adlı programı ile başladı.

ALTSO Konferans Salonu’nu sığmayan Kapışmak hayranları için salon dışına ekran konarak programı canlı takip edebilme imkanı tanındı. 

Açılış konuşmasında ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, 2013 Haziran ayından bu yana gerçekleştirdikleri eğitimlere Alanya halkının çok büyük ilgi gösterdiğini ve kendilerini yalnız bırakmadıklarını dile getirdi. Daha önceki yıllarda Anfi Tiyatro’da gerçekleştirdikleri programın da büyük ilgi gördüğünü hatırlatan Şahin, gelen yoğun talep üzerine Aşkım Kapışmak’ı bir kez daha Açık Hava Tiyatrosuna getireceklerini müjdeledi.

Şahin konuşmasında başarılı eğitimlerin gerçekleşmesindeki emekleri nedeniyle Eğitim Komisyonu Üyesi ve ALTSO Başkan Yardımcısı Fatma Taşpınar, Mustafa Irmak ve Eğitim Koordinatörü Gökçen Nazifoğlu ile oda çalışanlarına da teşekkür etti.

Kapışmak da hayatın içinden sunduğu kesitler ile izleyicilerini adeta büyülerken, başta kendisine Alanya’da bulunma imkanı tanıyan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin olmak üzere tüm Alanyalı hayranlarına teşekkür etti.

Ünlü yazar ve Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak’ı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine Alanya’daki hayranları ile buluşturduk. Seminerimiz yoğun ilgi gördü. Salona bile sığmayan kalabalığa sonsuz şükranlarımı sunarım. 

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2018, 06:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83