ALTSO'DAN UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ile İŞKUR Alanya Hizmet Merkez Müdürlüğü arasında yapılan KOSGEB Girişimcilik Kursu Protokolü kapsamında, "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri" düzenlenecek. Başvurular, İŞKUR Alanya Hizmet Merkez Müdürlüğü’ne yapılacak.

ALTSO'DAN UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

 14 Mart 2016 Pazartesi günü başlayacak eğitimler çeşitli periyotlarla 08 Aralık 2016 Perşembe gününe kadar devam edecek.

banner111
Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla düzenlenecek olan eğitimde, bir iş fikrine sahip girişimciye iş planı hazırlama, pazar araştırması, üretim planlaması, yönetim planlaması, finansal planlama ile ilgili bilgiler aktarılacaktır. Girişimci adaylarının 70 saatlik eğitimin ardından iş planlarını oluşturarak iş kurmaları hedeflenmekte.

Bu kapsamda eğitimi tamamlayıp katılım belgelerini alan girişimci adayları, iş planlarını yazarak KOSGEB başvuru süreçlerini başarı ile geçtikleri takdirde işletmelerini kuracak ve KOSGEB'in 50.000 TL hibe, '0' faizli 100.000 TL geri ödemeli kredi desteğinden faydalanabilecekler.

NOT:Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri başvuru süreci başlamış olup, son başvuru tarihi 10 Mart 2016 Perşembe günü mesai bitimidir.



Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2016, 15:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83