Ankara'daki dev konferansta bir Alanyalı

Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucusu Burcu Haboğlu Baba Ankara'da Türkiye Zeka Vakfı'nın kongresine konuşmacı olarak katılacak.

Ankara'daki dev konferansta bir Alanyalı
Başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Bahçeşehir Alanya Kurucusu Burcu Haboğlu Baba Ankara'da önemli bir konferansa konuşmacı olarak katılacak. Türkiye Zeka Vakfı'nın düzenlediği 5'inci Zeka ve Yetenek Kongresi'ne katılacak olan Burcu Haboğlu Baba "Hayatta karşılaştığı zorlukları, farkındalıkları ve onlara dokunmayı" anlatacak. 

Farklılıklara Odaklanmak konu başlığı ile yapılan konferans 4-5 Kasım tarihinde Ankara ODTÜ KKM'da düzenlenecek. 

Bahçeşehir Alanya Yönetim Kurulu Başkanı ve Burcu Haboğlu Baba'nın eşi Cihan Baba eşini tebrik etti. Cihan Baba, "Sevgili Eşim Burcu Haboğlu Baba, 04-05 Kasım 2017 tarihinde Ankara'da Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenecek olan 5'inci Zeka ve Yetenek Kongresi'ne "Farklılıklara Odaklanmak" başlıklı konuşmasıyla katılıyor. Eğitimde fırsat eşitliğini savunan, Türkiye Zeka Vakfı gibi büyük kuruluşlara katkı sağlayan, tüm çalışmalarını eğitimin gelişmesi için gerçekleştiren sevgili eşim, hayat arkadaşım; seninle gurur duyuyorum. Sen hep dersin ya; Alanya düşünüldüğünden daha büyük." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 14:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83