Antalya'dan derecelerle döndük

Alanya Belediyespor Kulübü halk oyunları ekipleri Antalya'da düzenlenen yarışmada bir ikincilik bir de üçüncülük elde ederek Alanya'nın gururu oldular.

Antalya'dan derecelerle döndük
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu bünyesinde düzenlenen, Alanya'nın da temsil edildiği Halk Oyunları yarışmalarının Antalya'da düzenlenen il yarışları etabı bugün yapıldı. Yöresel oyunlarımızın sergilendiği yarışlar izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Alanya'yı temsil eden ekiplerimizin başarıları da üstüne eklenince keyif ikiye katlandı.

İKİ DERECE BİRDEN
Alanya Belediyespor adını bu kez iki ayrı kategoriyle katıldığı halk oyunları takımları ile duyurdu. Belediyespor Kulübü minikler kategorisinde üçüncü, gençler kategorisinde ise ikincilik elde ederek büyük bir başarıya daha imza attı. 

MEHMET ERKEN TEBRİK ETTİ

Kulüp Başkanı Mehmet Erken, "Çalışmalarımız ve verdiğimiz emeğin karşılığını Alanyamıza ikincilik ve üçüncülük getirerek aldık. Hedefimiz bundan sonra ki yarışmalarda daha iyi dereceler almak. Takım Antrenörlerimiz Zeynep Erdem, Mustafa Öztürk ve takımımızı tebrik ederim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 16:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83