AÜ BAKÜ EĞİTİM FUARI’NDA

Akdeniz Üniversitesi, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) tarafından düzenlenen Eğitim Fuarı’na katıldı.

AÜ BAKÜ EĞİTİM FUARI’NDA

 

banner111
Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi koordinatörlüğünde 16-17 Nisan 2016 tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de KÜNİB tarafından düzenlenen Eğitim Fuarı’na katıldı. Akdeniz Üniversitesi standına yoğun ilginin olduğu fuarda, Akdeniz Üniversitesi’ni Uluslararası İlişkiler Ofisi’nden Uluslararası İşbirlikleri Koordinatörü Uzm. Ayça Altay ve Bologna Koordinatörü / Uluslararası Öğrenci Sorumlusu Uzm. Emel Kahraman temsil etti.

Türkiye’de eğitim görmek isteyen yaklaşık 2 bin öğrencinin katıldığı fuarda, Akdeniz Üniversitesi’nde uluslararası öğrenci olarak eğitim görmek isteyen öğrencilere Akdeniz Üniversitesi imkanları, ön lisans, lisans ve lisans üstü programlar ve Uluslararası İlişkiler Ofisi koordinatörlüğünde yürütülen değişim programları hakkında bilgilendirme yapıldı. Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı Ahmet Kurunç, “Uluslararası İlişkiler Ofisimizin 2016 birim kalite hedeflerinde Üniversitemizin uluslararası tanıtımı amacıyla 2016 yılı içerisinde en az 4 uluslararası eğitim fuarına katılım sağlanması hedefi yer almakta ve biz bu hedef doğrultusunda, Üniversitemizin yurtdışında tanıtımı ve Akdeniz Üniversiteli olmak isteyen öğrencilere ulaşmak için, eğitim fuarlarına katılıma önem veriyoruz. Uluslararası İlişkiler Ofisimiz koordinatörlüğünde katılım sağlanan fuarlarda Üniversitemize gösterilen yoğun ilgiden büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Akdeniz Üniversitesi’nde uluslararası öğrenci olarak eğitim görmek isteyen ön lisans ve lisans öğrencileri için, Akdeniz Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Sınavı (AKUS), 24 Nisan 2016 tarihinde eş zamanlı olarak 7 ülkede 13 merkezde gerçekleşecek.





Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2016, 14:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83