Avrupa dereceli ALKÜ’lüler

EMF Avrupa Muay Thai Şampiyonası’na, ALKÜ aldığı başarılar ile damgasını vurdu.

Avrupa dereceli ALKÜ’lüler

 Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Muay Thai Takımı ilk kez katıldığı, EMF Avrupa Muay Thai Şampiyonası’nda büyük başarılara imza attı. Geçtiğimiz yıl Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonası’nı bayanlar kategorisinde Türkiye Üçüncülüğü ve En disiplinli ve Gelişme Gösteren Takım Kupası ile 8 madalya ile kapatarak, Antalya’da düzenlenen EMF Avrupa Muay Thai Şampiyonası’nda yarışmaya hak kazanan ALKÜ’lü sporcular bu kez de dereceler ile döndüler.

banner111
91+ kilo A Divizyon Kategorisinde Avrupa 2’inciliğini kazanan Turizm İşletmeciliği Birinci Sınıf Öğrencisi Oğuzhan Karahisarlıoğlu, 91 kilo A Divizyon Kategorisinde Avrupa 3’üncülüğünü kazanan Turizm İşletmeciliği son sınıf öğrencisi Batuhan Filiz, Bayanlar 51 kilo Kategorisinde Avrupa 3’üncülüğünü kazanan Turizm İşletmeciliği son sınıf öğrencisi Mine Akalın, Antrenör Mehmet Arzık ve ALKÜ Spor Faaliyetleri Kulüpler Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ercüment Okutmuş kupalarını ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’na takdim ettiler. 

“BİZLER SİZLERE İNANIYORUZ”

38 ülkeden 946 sporcunun ter döktüğü Avrupa Şampiyonasından başarılar ile dönen ve aynı zamanda Milli Sporcular olan Oğuzhan Karahisarlıoğlu, Batuhan Filiz ve Mine Akalın’a antrenörleri Mehmet Arzık nezdinde teşekkürlerini ileten Rektör Pınarbaşı; “Bu tür başarılar bizleri inanılmaz onurlandırıyor, gururlandırıyor. Önceki başarılarınızdan da anlaşılabileceği üzere bizler sizlere gönülden inanıyoruz ki ileriki zamanlarda daha büyük başarılara imzalar atacaksınız. Bizler de Üniversitemiz olarak sizlere elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz.”diye konuştu.

“TAYLAND İÇİN YARIŞACAĞIZ”

2017 Eylül ayında yapılacak olan Üniversitelerarası Dünya Şampiyonası’nın ALKÜ Muay Thai Takımı için çok önem arz ettiğini ifade eden Milli Takımlar Antrenörü Mehmet Arzık; “Bu şampiyonada elde edeceğimiz dereceler ile Milli Takıma girerek ülkemizi ve Üniversitemizi Tayland’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’nda temsil etme imkânı yakalayacağız. O yüzden katılacağımız bu organizasyon üniversitemiz için çok önemli.” dedi.
ALKÜ Uzak Doğu Sporları Kulübü ile işbirliğinde antrenmanlar yaptıklarını da ifade eden Antrenör Arzık, sporcularına canı gönülden güvendiğini dile getirdi.
Ziyaret, sporculara ve antrenöre Rektör tarafından yapılan hediyelerin takdiminin ardından günün anlamına binaen çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2017, 15:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83