Bahçeşehir Alanya'da eğitim yılı başladı

Bahçeşehir Koleji Alanya 2018-2019 Eğitim öğretim yılına törenle başladı. Törene Bahçeşehir Koleji Alanya kurucuları, okul müdürleri ve öğretmenleri katıldı. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ve velilerin katılımıyla coşkulu bir tören gerçekleşti.

Bahçeşehir Alanya'da eğitim yılı başladı

 Yeni eğitim-öğretim yılının açılış konuşmasını Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucusu Burcu Haboğlu Baba yaptı. Yurtiçinde ve yurtdışında anaokulundan üniversiteye uzanan eğitim yolculuğunda 50.yılını kutlayan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları’nın gözde okullarından biri olan Alanya kampüsünün bu yıl 12. eğitim öğretim yılına başladığını, köklü geçmişi, güçlü eğitim kadrosu, akademik programları, sosyal sorumluluk projeleri, sanat ve spor alanındaki başarıları ile eğitime başlayan tüm okul öğrencilerine, öğretmenlerine ve velilere bugünki coşku ve heyecan ile başarı dolu bir yıl diledi. Burcu Haboğlu Baba konuşmasının sonunda geçtiğimiz günlerde kansere karşı verdiği yaşam savaşını kaybeden Bahçeşehir Koleji Alanya 2015 yılı mezunlarından Batuhan Duman’ı anarken 2018-2019 yılında gerçekleştirecekleri etkinlikleri ve başarıları Batuhan Duman’a ithaf edeceklerini söyledi.

banner111
Okul Müdürleri Nevin Seki, Figen Yazan, Ulaş Sağırkaya, Şener Çepel, ve Mine İnce ‘de 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlamasını kutladılar. Tören öğrencilerin Türk bayrağın altından geçerek sınıflarına geçmesiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2018, 23:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83