Bahçeşehir Alanya Okulları engel tanımıyor

Bahçeşehir Alanya Okulları 3 Aralık Cumartesi Dünya Engelliler Günü kapsamında Alanya Kaymakamlığına bağlı Alanya Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’nda yapılan programa katıldı.

Bahçeşehir Alanya Okulları engel tanımıyor

 Programa lise ve anaokulu öğrencilerinden oluşan işaret dili korosu ile katılan Bahçeşehir Alanya öğrencilerinin performansı izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.Açılan okul standındaayrıca yüz boyama ve çeşitli sanat faaliyetleri de gerçekleştirildi.

banner111
Dünya Engelliler Günü programının ardından 4 Aralık Pazar günü yapılan Geleneksel Noel Pazarı’nda da Bahçeşehir Alanya Okulları Okul Aile Birliği tarafından açılan stant yoğun ilgi gördü. Standı ziyaret edenler sevgi ve özenle hazırlanmış yiyecekler ve aktiviteler ile keyifli zaman geçirdiler.
Tüm bu etkinliklerin yanı sıra 10’uncu sınıf öğrencilerinin öncülüğünde geçtiğimiz hafta engelli çocuklar yararına düzenlenen okul kermesinde öğrenciler kendi hazırladıkları yiyecek ve içecekleri satışa sundular. 
Bahçeşehir Alanya Okulları farkındalık seviyesi yüksek, sosyal sorumluluk sahibi bir aile olarak tüm bu etkinliklerin sonunda toplanan gelirlerin tamamını engelli çocuklara bağışlayacak.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2016, 15:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83