Bahçeşehir Alanya Okulları'ndan anlamlı ziyaret

Bahçeşehir Alanya Okulları öğrencileri yeni eğitim öğretim yılına bir sosyal sorumluluk projesinde yer alarak başladılar.

Bahçeşehir Alanya Okulları'ndan anlamlı ziyaret

 Proje kapsamında hazırladıkları tiyatro oyunlarını, Alanya Belediye Başkanlığı Konağını ziyaret ederek Belediye Başkanı Adem  Murat Yücel’e anlattılar. Her bölümden öğrencilerin ve okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen ziyaret takdir edildi. Öğrencilerin kendilerini ifade ettiği görüşmede 04 Ekim “Dünya Hayvanları Koruma Günü”nde  sergilenmek istenen “Ormanın Bekçileri”adlı tiyatro oyunu anlatıldı.

banner111
Bahçeşehir Alanya Okulları öğrencilerinin sergileyeceği tiyatro oyununun bileti ise her izleyici için 1 paket kuru mama olarak belirlendi. Bahçeşehir öğrencilerinin beğeni toplayan sosyal sorumluluk projesinde, getirilen  mamalar Alanya Belediyesi Hayvan Barınağına bağışlanacak. Sayın Adem Murat Yücel’in de çok sevinerek bu projeye destek olacaklarını belirtmesi  öğrencileri oldukça mutlu etti.Bahçeşehir Alanya Okulları her yıl olduğu gibi sosyal sorumluluk projeleriyle göz doldurmaya devam ediyor ve topluma duyarlı bireyler yetiştirdiğini gösteriyor. Sergilenecek Tiyatro oyunu 04 Ekim Salı günü akşam 19.00’da Alanya Kültür Merkezinde tüm Alanya halkı davet edilerek sergilenecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2016, 18:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83