Bahçeşehir Başsavcıyı ağırladı

Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, öğle yemeğinde Bahçeşehir Koleji Alanya Yönetimi ile 10'uncu yıl sohbetleri kapsamında bir araya gelerek ortaklaşa yapılabilecek projeler hakkında görüştü.

Bahçeşehir Başsavcıyı ağırladı
Bahçeşehir Koleji Alanya’nın “10'uncu Yıl Sohbetleri” kapsamında geçtiğimiz günki konukları Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın ve eşi Gamze Taşkın oldu. Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucusu Burcu Baba, Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Baba ve Bahçeşehir Koleji Akademik Yönetimi ile bir araya gelen ziyaretçiler hem gelecek dönem ortaklaşa yapılacak projeler hakkında detaylı olarak görüştü, hem de Bahçeşehir Koleji Alanya mutfağının lezzetli yemeklerinden tattılar.

Daha önce Bahçeşehir Koleji Alanya Anadolu Lisesi öğrencileri Alanya’da bulunan L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nu ziyaret etmişler, farkındalık seviyeleri yüksek ve sorumluluk sahibi bireyler olduklarını kanıtlamışlardı. Bunun gibi öğrenciler ile beraber yapılacak projeler hakkında geçen keyifli sohbet sonrasında konuklar Bahçeşehir Koleji Alanya’yı gezerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bahçeşehir Koleji Alanya, kuruluşunun 10'uncu yılına özel olarak düzenlediği “10'uncu Yıl Sohbetleri” ve “10 Yıla 10 Konuk” programları ile sadece öğrencileri ve velileri için değil tüm Alanya için güzel projeler üretmeye devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 10:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83