Bahçeşehir'de görkemli tören

Bahçeşehir Koleji Alanya 2017-2018 Eğitim öğretim yılına törenle başladı. Törene Bahçeşehir Koleji Alanya kurucuları, okul müdürleri ve öğretmenlerin tam kadro katıldı. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ve velilerin katılımıyla coşkulu bir tören gerçekleşti.

Bahçeşehir'de görkemli tören
Yeni eğitim-öğretim yılının açılış konuşmasını Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucusu Burcu Haboğlu Baba yaptı. Bahçeşehir Koleji Alanya’dan mezun olan öğrencilerimizin üniversitelerden de mezun olarak iş hayatına atılmaya başlamalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Alanya’da benzeri olmayan yeniliklere imza atacaklarının altını çizen Burcu Haboğlu Baba “Alanya’da çağdaş eğitimin öncüsü olarak yolumuza devam ediyoruz.” dedi.
 
Kürsüye Gelen Okul Müdürleri Metin Altun, Sibel Arıkan, Salih Erdemir ve Nevin Seki ‘de 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının başlamasını kutladılar.
Okul Müdürlerinin konuşmalarının ardından öğretmenler öğrenci ve velileri selamlayarak bu coşkulu törene ortak oldular. Tören Bahçeşehir Koleji Alanya’da okuyan yabancı öğrencilerin arkadaşlarını selamlaması, 3. Sınıf öğrencilerinin  “andımız” ı okumaları ve  4. Sınıf öğrencilerinin  “Atatürk Çocukları” şarkısını seslendirmesi ile devam etti. Anaokulundan 1. sınıfa geçerek ilkokul kapılarını aralayan Bahçeşehir Koleji Alanya öğrencisi Ayşenaz Koç okula başlama heyecanını paylaşırken lise öğrencilerinden Eylül Aydın ve Ahmet Develioğlu’ da “Atatürk ve Bayrak” şiirini okudular.
 
Tören öğrencilerin Atatürk’ün yer aldığı bayrağın altından geçerek sınıflarına gitmesiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2017, 12:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83