Bahçeşehir'den Cumhuriyet Kahvaltısı

Bahçeşehir Alanya Okulları Okul Aile Birliğinin her sene gerçekleştirdiği okul bahçe kahvaltısı 30 Ekim Pazar günü yapıldı.

Bahçeşehir'den Cumhuriyet Kahvaltısı

 Cumhuriyet Bayramı haftası olması nedeniyle CUMHURİYET KAHVALTISI olarak gerçekleşen kahvaltıya katılım yoğun oldu. Bahçeşehir Alanya Okulları öğretmenleri,velileri ve tüm çalışan personel tam kadro kahvaltı bulundular.

banner111
Bünyesinde 16 ayrı ülkeden öğrenci bulunan Bahçeşehir Alanya Okullarında, Okul Müdürü Metin Altun’un açılış konuşması 3 ayrı dile çevrildi. Okul Aile Birliği başkan ve üyelerinin de hoşgeldiniz konuşmasının ardından etkinlikler başladı. Okul kurucusu Sayın Burcu Haboğlu Baba ve Sayın Cihan Baba okul bahçesine giriş yaptıktan sonra masalarda oturan veli ve öğretmenleri selamladılar.

Kahvaltı, lise korosunun sahneye çıkması vedans gösterisiyle devam etti. Ardından Afrika dans grubu ve Türk Folklör ekibinin gösterileri yer aldı. Gösteri sonrasında 10’uncu Yıl Marşı tüm veli veöğrencilerincoşkulu katılımıyla hep birlikte söylendi. 

Beden Eğitimi öğretmenlerinin hazırladıkları birbirinden eğlenceli oyunlarla sona eren bahçe kahvaltısında hem büyükler hemde küçükler şenlik havasında bir gün yaşamış oldular.




Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2016, 13:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83