BAHÇEŞEHİR KAHVALTI'DA BULUŞACAK

Alanya’nın eğitimde değişmeyen öncüsü Bahçeşehir Koleji Alanya, okulların açılması ile tüm Alanya halkı için 11 Ekim Pazar günü kahvaltı programı düzenledi.

BAHÇEŞEHİR KAHVALTI'DA BULUŞACAK
10.00’da Bahçeşehir Koleji Alanya bahçesinde gerçekleşecek olan organizasyonda sürprizler katılımcıları bekliyor. Aileleri ile farklı ve kaliteli bir pazar programı geçirmek isteyenlerin yoğun talebi üzerine Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliğinin düzenlediği “Okula Merhaba” kahvaltısı tüm Alanya halkının katılımına açık olarak hazırlanıyor.

Bahçeşehir Alanya’nın her yıl katılımcılarından tam not aldığı organizasyonlarından bir tanesi 11 Ekim Pazar günü Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliğinin farkı ile gerçekleşecek. Açık büfe kahvaltı ve birbirinden eğlenceli oyunların yer aldığı organizasyona katılmak isteyenlerin 11 Ekim Pazar günü okul girişinden davetiyelerini almaları gerekmektedir. İsteyen katılımcıların minder, atlama ipi gibi etkinlik materyallerini getirerek eğlenceli vakit geçirebilecekleri güvenli bir ortam kapıları değerli Bahçeşehir misafirleri için açılıyor.

Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği tüm organizasyonlarında olduğu gibi yine iddialı bir program ile farklı, eğlenceli, neşeli bir hafta sonu geçirmek isteyenleri aileleri ile birlikte 11 Ekim Pazar günü saat 10.00’da Bahçeşehir Koleji Alanya’ya davet etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 18:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83