Bahçeşehir Kolejinde Çanakkale Şehitleri anıldı

Tarihimizin en önemli zaferlerinden biri olan ve binlerce vatan evladının canları pahasına savaşarak düşmana hezimeti yaşattığı Çanakkale Zaferi'nin 103. yıldönümü için Bahçeşehir Koleji Alanya’da programlar düzenlendi.

Bahçeşehir Kolejinde Çanakkale Şehitleri anıldı
Bahçeşehir Koleji Alanya Konferans salonunda düzenlenen törenlerde öğrenciler hazırladıkları şiirler ile şehitlerimizi andılar. Ayrıca video sunumları ile Çanakkale'de yaşanan hadiseler öğrencilere aktarıldı.

Konferans salonunda sonra devam eden programda ise 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuz girişinde hazırlanan 'Çanakkale' sergisini gezen öğretmen ve öğrencilerimiz sembolik olarak kırmızı karanfil koyarak şehitlerimizi andı.
Bahçeşehir Koleji’nden yapılan açıklamada; “Tarihini bilmeyen bir millet yok olmaya mahkumdur. Bunun bilincinde olan bir nesil yetiştiriyoruz. Öğrencilerimiz geçmişini bilen, geleceğe ışık tutan bireyler olmalı, bu nedenle tarihimize yön vermiş önemli günleri hazırlamış olduğumuz etkinliklerle anmaya özen gösteriyoruz.” dendi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2018, 13:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83