BAHÇEŞEHİR KÜLTÜR SANAT GECESİNDE KARNAVAL VARDI

Özel Bahçeşehir Alanya geleneksel olarak düzenlediği 9.Kültür ve Sanat Gecesini 25 Mayıs Çarşamba günü Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleştirdi. "Çiçek ve Çocuk" temalı gecede tüm ince ayrıntılar düşünülmüştü.

BAHÇEŞEHİR KÜLTÜR SANAT GECESİNDE KARNAVAL VARDI

 Misafirler, Özel Bahçeşehir Alanya öğrencilerinin hazırladığı Sanatın Çiçekleri isimli öğrenci resim sergisi  ile karşılandı. Özel Bahçeşehir Alanya öğrencilerinin 2015-2016 yılı boyunca hazırladıkları birbirinden özel çalışmalar davetlilerin ilgisini topladı. 

banner111
20:00'de başlayan gösteride Bahçeşehir Alanya’nın öğrencilerinin ihtişamı izleyicileri büyüledi. Gösteri,  Anaokulunun Geri Dönüşüm temalı etkinliği ile başladı. Üç yıldır Bahçeşehir Alanya bünyesinde yetişen Anadolu Ateşi kıvılcımlarının da yer aldığı gecede muhteşem ritim şovları, dans gösterileri, korolar ve zeybek gösterileri sahnelendi. 
Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Musa Taşkın ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi rektörü Sayın Prof.Dr.Ahmet Pınarbaşı  Bahçeşehir Alanya kurucuları Sayın Burcu Baba ve Sayın Cihan Baba ile onur konuğu olarak gösteriyi izledi.
Bahçeşehir Alanya öğrencileri sahnede adeta devleşti. Program akışının profesyonel gösterileri aratmadığı gecede birbirini serüven misali izleyen sunumlar karnaval gösterisi ile sona erdi. Karnaval bölümünde final tablosu Bahçeşehir Alanya Okul Aile Birliği üyeleri ve Bahçeşehir Alanya Kurucusu Sayın Burcu Haboğlu Baba’nın teşekkür konuşması ile tamamlandı. Karnavalda ses, ışık, büyüleyici davul ve trampet şov, öğrencilerin dansı dünya karnavallarının hissini izleyicilere yaşattı.
Bahçeşehir Alanya ailesi Alanya halkından aldıkları destek ve cesaretle bu yıl da okul gösterilerinde zirveye damgasını vurdu.
 

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2016, 17:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83