Bahçeşehirde kitap haftası coşkusu

Bahçeşehir Okulları’nda Dünya Çocuk Kitapları Haftası kitap standı açılması ile başladı. Beş gün süresince açık olan standlarda Beyaz Balina, İş Bankası Yayınları , National Geographic Yayınlarının satışı yapıldı.

Bahçeşehirde kitap haftası coşkusu

 Öğrenciler standı gezerek hem yeni çıkan kitaplar hakkında bilgi sahibi oldular, hem de klasikleri inceleme fırsatı buldular. Anaokulu ve İlkokul öğrencileri konferans salonunda Dodo Kuşu ile eğlenceli zamanlar geçirdiler. Önceden sınıfa davet edilen gönüllü velilerimiz kendi getirdikleri kitapları öğrencilere okudular.

banner111
“BEN OKUDUM, SEN DE OKU” PROJESİ

Okudukları kitaplardaki masal kahramanlarını  kostümleri ile canlandıran öğrenciler bu kahramanları tanıtarak kitapları hakkında bilgi verdiler. Daha sonra müzikler eşliğinde eğlenip, yarışmalar yaptılar. İlkokul 2,3 ve 4.sınıf öğrencileri okudukları bir kitabı, misafir olarak gittikleri Mahmutlar 50.yıl Ahmet Keşoğlu İlkokulu, Mahmutlar İlkokulu, Nimet Alaattinoğlu İlkokulunun öğrencilerine  hediye edip, kitap hakkında bilgi verdiler.
Haftanın son günü öğrencilerin hafta boyunca kütüphane öğretmeni Şule Hanım’ın desteği ile kütüphanede yaptıkları kitap ayraçları ile mini masal kitaplarını sergilediler.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2016, 15:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83