BAHÇEŞEHİR’DE SOSYAL GÜVENLİK SEMİNERİ

Eğitimde, kültür, sanat ve sportif faaliyetlerde ilklerin öncüsü Bahçeşehir Alanya Okulları, Sosyal güvenlik haftası kapsamında yine bir ilke imza atarak, Alanya Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürü Sn. Halil Murat Uyar’ı İlkokul ve lise öğrencileri ile keyifli bir sohbet ortamında bir araya getirdi.

BAHÇEŞEHİR’DE SOSYAL GÜVENLİK SEMİNERİ

 SGK’nın, pedagoglar eşliğinde öğrencileri; sosyal güvencenin önemi hakkında bilgilendirmek için hazırlamış olduğu ve sosyal güvenliğin GÜVEN isimli karakter tarafından anlatıldığı ‘’güven ve yarışçı çocuklar’’ ile ‘’güven ile sağlıklı emeklilik’’ çizgi filmlerinin, çocuklara izletilmesinin ardından,  sn.UYAR, öğrencileri; Sosyal Güvenlik, Sigortalı olmanın önemi, kayıt dışı istihdamın zararları, emeklilik ve sosyal güvenlik kurumunun genel işleyişi hakkında bilgilendirdi. Etkinlik, çocukların UYAR’a merak ettikleri konularda sorular sorması ile devam etti.  

banner111


Genel olarak, sosyal güvenlik kurumunun, her bireye destek olmak için var olduğu ve her ne şartta olursa olsun her bireyin 18 yaşına kadar devlet güvencesi altında bulunduğu mesajı verilen etkinlik son olarak,  Bahçeşehir Alanya Okulları ailesi tarafından hazırlanan teşekkür belgesinin Sn. Uyar’a takdim edilmesi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2016, 12:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83