BAHÇEŞEHİR’E BİR BELGE DAHA

Antalya Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürüttüğü Değerler Eğitimi projesi başarı belgeleri sahiplerine teslim edildi.

BAHÇEŞEHİR’E BİR BELGE DAHA
2014-2015 eğitim öğretim yılı il geneli “Değerler Eğitimi” faaliyetleri kapsamında okulların başarılı etkinliklerinden dolayı almaya hak kazandığı belgeler 12 Kasım tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde teslim edildi. 
Alanya’da Değerler Eğitimi Başarılı Okul Sertifikasını 14 okul almaya hak kazandı. Bahçeşehir Koleji Alanya ise Alanya genelinde tek özel okul olarak belgesini teslim aldı. 9 yıllık eğitim sürecinde her alanda sayısız belge alarak Alanya’nın gururu olan Bahçeşehir Koleji Alanya ailesi bu projede de farkını ortaya koydu. 
“Değerler Eğitimi” faaliyetleri kapsamında birçok çalışma gerçekleştiren Bahçeşehir Koleji Alanya yönetici, öğretmen ve öğrencileri 2015-2016 yılında da etkinliklerini sürdürerek yine iddiasını ortaya koyuyor. 
Alanya’da eğitimin öncü kuruluşu Bahçeşehir Koleji Alanya belge alan tek özel okul olmanın verdiği gurur ile başarılı yolculuğuna devam ediyor. 


Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2015, 09:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83