Barbaros Azakoğlu mezunları buluştu

Barbaros Azakoğlu Ortaokulu tarafından okul mezunlarının 126. yılı buluşma etkinliği gerçekleştirildi.Birincisi düzenlenen okul bahçesindeki etkinliğe Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, Alanya eski Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, okul müdürü Yusuf Yılmaz, eski mezunlar ile öğrenciler katıldı.

Barbaros Azakoğlu mezunları buluştu

 Barbaros Azakoğlu Ortaokulu tarafından okul mezunlarının 126. yılı buluşma etkinliği gerçekleştirildi. Birincisi düzenlenen okul bahçesindeki etkinliğe Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, Alanya eski Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, okul müdürü Yusuf Yılmaz, eski mezunlar ile öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program folklor oyunlarının sunulmasıyla devam etti. Sonra konuşma yapan okul müdürü Yusuf Yılmaz, okullarının her zaman değerli bir marka olduğunu söyledi. Yılmaz, “Bundan sonra da öyle olacak. Bu markanın bugüne kadar kalitesini korumasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

banner111
“HEPİMİZİN ÇOK HATIRALARI VAR”

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu da, “Elbette hepimizin çok hatıraları var. 1969 yılında okulu bitirdik. Okuldan çağırdılar, ‘Cumhurbaşkanımız Cevdet Sunay gelecek’ dediler. Elimizde tahta tüfek, bahriye kıyafetiyle cumhurbaşkanımızı karşıladık” diye konuştu.


“BİZİM İÇİN ONUR VERİCİ”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er de, “Biz kurumların daha güçlü olabilmesi noktasında bir farkındalık oluşturabilmek adına Alanya’nın tarihi okullarında mezuniyetler buluşması adı altında bir proje başlattık. İlkini Alanya Lisesi, ikincisini Hayate Hanım İlk ve Ortaokulu, üçüncü olarak da Barbaros Azakoğlu Ortaokulu’nun mezunlarıyla bugün bir arada buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurumları güçlü kılan kültürleridir. Bu mezunları bir araya getirebilmek bizim için onur verici” ifadelerini kullandı” ifadelerini kullandı.


“ORTAK DEĞERLERE SAHİP ÇIKIYORUZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, “Biz her sorunun eğitimle çözüleceğine inananlardanız. Bunun için yıllardır eğitime elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Alanya Belediyesi’nin eğitimle ilgili ne duruma geldiğine hep birlikte şahitlik ettik. Alanya Belediyesi okullar, yurtlar, kreşler, camiler yaptıran ve sosyal değerlere önem veren bir belediye. Bunun yanında da birçok sosyal projelere imza atıyoruz. Ortak değerlere sahip çıkıyoruz” dedi. 

Program mezunlar buluşmasına katkı sağlayanlarla, okulda görev yapmış öğretmenlere sertifikalarının verilmesi ve müzik dinletisi ile devam etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2019, 10:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83