BAŞKAN YÜCEL'İN ÖZEL KONUKLARI

Mahmutlar Kılıçaslan İlkokulu’nun Umut Mektupları Projesi kapsamında Alanya’da ağırladığı Konevi İşitme Engelliler Okulu yöneticileri ve öğrencileri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’nde ziyaret etti.

BAŞKAN YÜCEL'İN ÖZEL KONUKLARI

 Okul yönetimi ve engelli öğrencilerle yakından ilgilenen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediyenin engelli bireylere yönelik hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

banner111

OBA ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ İLE HİZMETLERİMİZİ ARTTIRACAĞIZ

Konevi İşitme Engelliler Okulu Müdürü Mustafa Bahar, Konevi İşitme Engelliler Okulu Müdür Yardımcısı Muzaffer Zafer, Engelsiz Yaşam Evi Derneği Başkanı Gülnur Erbudak Ağca, Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulu Müdürü Fatma Ayan ve 10 öğrenciden oluşan gruba Alanya’da engelli birey ve yakınlarına ilişkin yapılan çalışmaları aktaran Başkan Adem Murat Yücel, Oba Mahallesi’ne yeni yapılacak Engelsiz Yaşam Merkezi ile daha hızlı, daha kaliteli ve daha çok insana hizmet götürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Konevi Okul Müdürü Mustafa Bahar, Alanya’da engelliler için yapılan hizmetlerin diğer belediyelere örnek niteliğinde olduğunu belirterek Başkan Yücel’e, engellilere gösterdiği özel ilgiden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2016, 11:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83