Başkan Yücel öğrencileri yalnız bırakmadı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yüz yüze eğitimin ilk gününde Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ile birlikte, Konaklı Menderes İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti.

Başkan Yücel öğrencileri yalnız bırakmadı
Kabine toplantısında yapılan değerlendirmenin ardından alınan kararla birlikte, bugünden itibaren 1. sınıflara ek olarak 2. 3. 4. 8. ve 12. sınıflarda da yüz yüze eğitim başladı. Bu kapsamda Konaklı Menderes İlkokulu öğrencilerini ziyaret eden Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, Alanya Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Sarı ile Konaklı Mahalle Muhtarı Mustafa Arınç eşlik etti.

DEZENFEKTAN VE MASKE HEDİYE EDİLDİ

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, beraberindeki heyetle birlikte sınıfları tek tek ziyaret ederken, Alanya Belediyesi tarafından Covid-19 tedbirleri kapsamında hazırlanan ve içerisinde maske, dezenfektan, ıslak mendil gibi materyaller bulunan paketleri öğrencilere dağıttı. Kaymakam Ürkmezer öğrencilere yeni eğitim döneminde başarı dileklerini iletirken koronavirüs tehlikesine karşı çok dikkatli hareket etmeleri gerektiğini söyledi.  

ÖĞRENCİLERE KURUTULMUŞ ALANYA MEYVELERİ VERİLDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise öğrencilere Covid-19’a karşı alması gereken önlemleri anlatırken yeni eğitim yılında da başarı dileklerini iletti. Ardından Başkan Yücel, Alanya Belediyesi’nce öğrenciler için hazırlanan ve içerisinde muz, elma ve portakal gibi yerli ürünlerin yer aldığı ‘kurutulmuş Alanya meyveleri’ paketlerini öğrencilere dağıttı.

Hediyeler için Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Yücel’e teşekkür eden Menderes İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri, ziyaret için gelen protokol üyelerine covid-19’a karşı tedbir sözü verdi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2020, 16:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83