Belediyesporlu çocuklara eğitim bursu imkanı

Belediyesporlu çocuklara eğitim bursu imkanı
Altyapılardaki sporcularının daha iyi eğitim almalarını sağlamak ve tam donanımlı sporcular yetiştirmek için önemli çalışmalara imza atan Alanya Belediyespor Kulübü, Alaaddin Keykubat Koleji eğitim kurumları ile Alanya Belediyespor çatısı altında olan tüm branşlarda ki sporculara %25 eğitim bursu anlaşmasının temellerini attı.
Bir çok branşta yıllardır başarılı bir performans sergileyen Alanya Belediyespor Kulübü, altyapısını daha da güçlendirecek bir hamleye imza attı. Yerel liglerde başarıyla mücadele eden, Türkiye şampiyonalarında da kupalar kaldıran Akdeniz temsilcisi, okul kulüp işbirliğinde de güçlenmek adına Alaaddin Keykubat Koleji ile protokol imzaladı. A takımının başarılarının yanı sıra alt yapısıyla da parmak ısırtan belediyespor, Türkiye ve uluslararası arenada adından daha fazla söz ettirmek adına önemli bir projeyi daha hayata geçirdi.
"Amacımız başarılı sporcu yetiştirmek"
Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, “Lise çağındaki sporcularımız için Alaaddin Keykubat Koleji eğitim kurumları ile önemli bir protokol imzaladık. Daha çok çocuğa ulaşabilmek ve ulaştığımız çocuklarımızın daha iyi eğitim almalarını sağlamak adına Alaaddin Keykubat Koleji ile yaptığımız anlaşma Alanyamıza ve spora önemli başarılar getirecektir” diye konuştu.
Alaaddin Keykubat Koleji Kurucusu Hüseyin Baysal';da anlaşmanın mutluluk verdiğini ifade ederek, “Bizler eğitimi bir bütün olarak görüyoruz. Eğitimin bir kolu olan sporda Alanya Belediyespor Kulübü ile partner olmak çok önemli. Bizler bundan sonra Alanya Belediyespor Kulübü sporcularının eğitimine katkı koymaya çalışacağız. Bize güvenen yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

"Başarı Temelleri Atıldı"
Alaaddin Keykubat Koleji okul müdürü Yümni Can'da “Başkanımız Mehmet Erken'in de dediği gibi Alanya'nın bir spor kenti olması ve bu vizyonun ortaya çıkmasında çocukların sadece spor yapması değil, onları hem kültürel hem de eğitim alanında ulaşabilecekleri en üst seviyelere çıkarmak istiyoruz. Hedefimiz çocuklarımızın daha iyi eğitim alıp akademik kariyer yapmalarını sağlamak.  Bizim için bu önemli." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2019, 17:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83