Büyükşehir ALKÜ'yü dezenfekte etti

Büyükşehir ALKÜ'yü dezenfekte etti
Antalya Büyükşehir Belediyesi Vektörel Mücadele Ekipleri ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı ekipler Covid-19 salgını nedeniyle tedbirler almaya devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla her geçen gün tedbirler sıkı sıkıya hayata geçiriliyor.

İLK GÜNDEN İTİBAREN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) salgınının ülke de baş göstermesinin hemen ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı ekipler alınan tedbirler kapsamında tüm ilçe de tedbirleri uygulamaya geçirdi. Bu çalışmalar kapsamında ilçede ki birçok kurum ve kuruluş, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından dezenfekte edildi.

DURMAKSIZIN DEZENFEKTE YAPILIYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı ekipler, Alanya Araştırma Hastanesi başta olmak üzere, Mahallelerdeki jandarma karakolları, sağlık ocakları, PTT şubeleri, 112 istasyonları, itfaiye istasyonları, muhtarlık ofisleri, öğrenci yurtları ve kurslar, Mahmutlar Ceza ve İnfaz Kurumu dönüşümlü olarak ilaçlanıyor. Bu çalışmalar Alanya genelindeki tüm resmi kurum ve kuruluşları kapsıyor. Çalışmalar ise toplum sağlığı için durmadan devam edecek. 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2020, 23:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83