Değirmendere'ye kaymakam sürprizi

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Değirmendere Ortaokulu'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Değirmendere'ye kaymakam sürprizi

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Oba Mahallesinde bulunan Değirmendere Ortaokuluna sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, öğrencilerle sohbet etti.

banner111
ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMEDİLER

Habersiz olarak okula gelen Kaymakam Tanrıseven'i karşılarında gören öğrenciler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çoğu öğrencinin Kaymakam Tanrıseven'i tanıdığı ziyarette, Tanrıseven'i 'Hoşgeldiniz Kaymakamım' diye kapıda karşıladılar. Kaymakam Tanrıseven ile uzun süre sohbet eden öğrenciler, futbol şampiyonasında birinci olduklarını ve bu duyguyu ilçenin amiri ile paylaşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirttiler.

Öğrencilerle yakında ilgilenerek, her türlü istek ve talepleri yerine getireceğini belirten Kaymakam Tanrıseven, "Derslerinize çok iyi çalışarak başarılarınızı daha da arttırın. Sizler, ülkemizin geleceğisiniz" dedi.

Değirmendere Ortaokulu Müdürü Ayhan Çakmak, "Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'e ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Verdiği emirler doğrultusunda çalışarak eğitimimize devam ediyoruz. Kaymakam Beyi her zaman yanımızda görmek bize güç veriyor" dedi.

Toplu fotoğraf çekimi sonrası Kaymakam Tanrıseven okuldan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2016, 15:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83