DENEYAP Alanya’da

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan iş birliği protokol kapsaminda, Bakanlığımız projeleri arasında yer alan; Geleceğin teknoloji yıldızlarının yetişeceği 'Deneyap Teknoloji Atölyeleri' nin ilk kısmı, Adana, Ankara, Antalya, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Hakkâri, İzmir, Konya, Manisa, Muğla ve Trabzon olmak üzere toplam 12 ilde açılıyor.

DENEYAP Alanya’da

Bu kapsamda Antalya ilimizde pilot il olarak seçilmiştir. Antalya genelindeki tüm ilçelerin sınav başvuru dönemi 14 Ocak-3 Şubat tarihlerinde yapılacak sınav ve daha sonra verilecek eğitimler ücretsiz olacak.

Antalya genelindeki tüm başvuruların ilk aşaması olan yazılı sınav 17 Mart 2019 Pazar günü saat 10:00 da yalnızca ALANYA' da  belirlenen okullarda, Anadolu Üniversitesi tarafından yapılacaktır. Başvuru yapacak olan sınıflar Orta Okul seviyesi için; 4. ve 5. sınıflar, lise seviyesi için; 8. ve 9. sınıflar ve lise hazırlık sınıflarındaki öğrenciler  katılabileceklerdir.

banner111

Antalya ilimizin pilot illerin arasında yer aldığı projede, sınav merkezi olarak ise Alanya  belirlenmiştir....Konu ile ilgili iletişim..Alanya Gençlik Merkezi 0242 5140353

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2019, 18:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83