Derin, Alanya'ya Türkiye birinciliği getirdi

Katıldığı öykü yarışmasında Türkiye Birinciliğini kazanan ÖHEP’li öğrenci Alanya’nın gururu oldu.

Derin, Alanya'ya Türkiye birinciliği getirdi

 Ankara, İstanbul, İzmir, Konya, Uşak gibi illerin resmi ve özel okullarından katılan öğrencilerin yarıştığı öykü yarışmasının birincisi Özel Hamdullah Emin Paşa Okullarından çıktı.

banner111
Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Doğan Egmont Yayıncılık işbirliği ile düzenlenen “Sosyal Uyum” konulu 2018-2019 11.Öykü Yarışması sonuçlarına göre birinci ÖHEP Ortaokulundan Derin Çağıl Yaşbala oldu.

Öğrencilerin hayal güçlerinin ve kendilerini yazı ile ifade etme yeteneklerinin gelişmesini sağlayarak, geleceğin yazarlarının yetişmesine katkıda bulunmak amacı ile düzenlenen yarışmada 5 ve 6.sınıf kategorisinden katılan ÖHEP Ortaokul öğrenci Derin Çağıl Yaşbala “Timur’un Hayali” adlı öyküsü ile gönülleri fethetti.

Konuyla ilgili olarak ÖHEP Okulları Ortaokul Müdür Yardımcısı Cenkay Demirhan, "”41. Yılımızı CEV ÖHEP Okulları olarak birçok başarı ile taçlandırmaya devam ediyoruz. Alanya’nın İlk özel okulu olmanın getirdiği sorumluluk duygusu ile yerel ya da ulusal başarıları kovalamaya devam edeceğiz. Bu yıl kazandığımız TÜBİTAK Proje derecelerimizi, sportif başarılarımızı ve son olarak kazanılan bu ulusal derecemizi 41 yıldır okulumuza emek veren tüm çalışanlara ve ÖHEP ailesinin tüm fertlerine armağan ediyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2019, 11:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83