Eğitim camiasına devlet baba uyarısı

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İlköğretim Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Eğitim camiasına devlet baba uyarısı
İlçe Kaymakamımızın mesajı şöyle:

“VERDİĞİMİZ EĞİTİM-ÖĞRETİMİN KALİTESİNİ ARTIRMAK ZORUNDAYIZ”

"Değerli Öğretmenler, Anne-Babalar ve Sevgili Öğrenciler;

Uzun bir yaz tatilinin arkasından başlayacak olan bir öğretim yılına huzur ve güven içerisinde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır. Eğitim-öğretim hayatında göstereceğimiz başarı ve her öğretim döneminin, bir önceki yıldan daha verimli geçmesi, birer yetişkin olarak, yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır.
Bu nedenle; Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerleyerek, çağdaş ülkeler arasında yerimizi alabilmemiz için, araştırma, sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve değerlendirebilen, bilimsel gelişmeleri takip eden öğrenciler yetiştirmek ve verdiğimiz eğitim-öğretimin kalitesini artırmak zorundayız.
Bu duygu ve düşüncelerle; öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerime ve ailelerine en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, “İlköğretim Haftasının” ve 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimiz için hayırlı, uğurlu ve başarılı geçmesini temenni ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2016, 09:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83