Eğitimcilere Alanya'yı gezdirdi

13 eğitimciye Alanya'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdirdi.

Eğitimcilere Alanya'yı gezdirdi
Eğitimciler, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Selbinaz Dere Bağışlar rehberliğinde Alanya’yı gezdi.  
Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Kamu Eğitim/Ar-Ge Birimi koordinasyonunda yürütülen etkili iletişim programı kapsamında Alanya’da bulunan 13 eğitimci hastane yönetimiyle birlikte ilçenin tarihi dokularını, kültürel ve doğal miraslarını birlikte gezdi.  
Düzenlenen program kapsamında teleferik ile iç kaleye çıkan eğitimciler rehber eşliğinde geçmişe kısa bir yolculuk yaptı. Alanya evlerini, iç kaleyi ve tersaneyi gezen grup ilçeye olan hayranlığını gizleyemedi. Eğitimciler gezi sırasında, doğa güzellikleriyle ve tarihi dokusuyla  kentin adından sıkça söz ettirdiğini, en kısa sürede  Alanya’ya tekrardan gelmek istediklerini dile getirdiler. Eğitimciler, başta ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Selbinaz Dere Bağışlar’a olmak üzere hastane yönetim ekibine  gerçekleştirilen  kültür gezisi ve  ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini iletmeyi unutmadılar.  
ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Selbinaz Dere Bağışlar, değerli akademisyen ve eğitimcilere ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını söyledi. Bağışlar: ”Böyle önemli bir eğitim programının hastanemizde gerçekleştirilmesi bizleri onure etmiştir. Düzenlenen “Acil Servislerde Etkili İletişim” eğitimi sonunda katılımcılara Alanya’mızı tanıtmak tarihi kent dokularını göstermek istedik. Kısa bir kültürel gezi düzenleyerek ilçemizi yakından tanıtmak istedik.” diye  konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2018, 16:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83