Engel tanımayan hayatını ALKÜ’de anlattı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Engelsiz Yaşam Kulübü ve Engelsiz Yaşam Evi Derneği engel tanımayan bir hayatı ALKÜ’lü öğrencilerle buluşturdu.

Engel tanımayan hayatını ALKÜ’de anlattı

Yaşam Koçu, Türkiye Omurilik Felçliler Derneği (TOFD) Bodrum Temsilcisi, İlk Tekerlekli Sandalyeli Sosyal Elçi, ‘Erken Gördüm Hayatı’ ve ‘Evet Sensin’ kitaplarının yazarı Gurur Göç, engel tanımayan hayatını düzenlenen söyleşiyle ALKÜ’lü öğrencilerle paylaştı. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Engelsiz Yaşam Kulübü ve Engelsiz Yaşam Evi Derneği işbirliğinde İşletme Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşiye Alanya Engelsiz Yaşam Evi Derneği Başkanı Gülnur Ağca, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

banner111

Spor yapan, motorsiklet kullanan, hayatını dolu dolu yaşayan genç bir insanken alkollü bir sürücünün sebep olduğu kaza sonucu omurilik felciyle mücadele etmek zorunda kalan Gurur Göç, talihsiz hikâyesini nasıl örnek bir hikâyeye çevirdiğini salonda bulunanlar ile paylaştı. Doktorların yatağa bağımlı kalacağını söylemesine karşın azmi ve yaşama sevinciyle birçok olmaz denileni başardığı örnek hikâyesi tüm dinleyenler tarafından ilgiyle dinlenen Gurur Göç konuşmasında hayatta küçük şeylere üzülmenin ne kadar anlamsız olduğunu vurgulayarak yaşamı sevmenin, insan iradesinin sınırsızlığını, pes etmemenin ve mücadele etmekten vazgeçmemenin önemini kendi hayatıyla gözler önüne serdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2018, 09:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83