“ETKİLİ KONUŞMANIN 25 TEKNİĞİ VAR”

ALTSO Akademi’nin 2016 Yılı 1. Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri kapsamında, 21 Mayıs 2016 Cumartesi günü ‘Etkili Hitabet ve Topluluk Önünde Konuşma Teknikleri’ semineri gerçekleştirildi. Onur Yeşilçavdar’ın konuşmacı olarak yer aldığı eğitim, ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

“ETKİLİ KONUŞMANIN 25 TEKNİĞİ VAR”

 Seminerde, hitabet ve etkili konuşma üzerine katılımcılara çeşitli bilgiler aktaran Yeşilçavdar, etkili konuşmanın 25 tekniği olduğunu belirtti. Yeşilçavdar, “Etkili konuşmanın 25 yolu vardır ve bir teknik üzerine oturtulmuştur” dedi.

banner111
YEŞİLÇAVDAR: “TOPLULUK ÖNÜNDE KONUŞMAK EN BÜYÜK SORUNLARDAN”

Topluluk önünde konuşmanın dünya genelinde insanların karşılaştığı en büyük sorunlardan bir tanesi olduğunu vurgulayan Yeşilçavdar, en iyi hitabet sahiplerinin, en çok okuyanlar olduğunu söyledi. Türkçe’nin son yıllarda büyük değişime uğradığını dile getiren Yeşilçavdar, “Kan kardeşten gelen kanka kelimesi dahi son yıllarda değişime uğrayarak panpa oldu” dedi.

Akıllı telefonların kullanımının yaygınlaşmasıyla iletişimin olumsuz etkilendiğini ifade eden Yeşilçavdar, okumanın önemine de vurgu yaptı. Etkili konuşmak için insanların olayı yaşaması gerektiğini söyleyen Yeşilçavdar, hitabet konusunda herkesin bir taktiği ve yönteminin olduğunu dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2016, 14:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83