Gazipaşa ALKÜ'ye sahip çıktı

Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Adil Çelik ve Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Yakup Pişkin, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Gazipaşa ALKÜ'ye sahip çıktı

 Konaklı Rektörlük binasında gerçekleştirilen ziyarette Gazipaşa’da bulunan ALKÜ’lü öğrencilerin sorunları görüşüldü. Ayrıca ziyarette;  ALKÜ’ye tahsisi yapılan 6 buçuk dönümlük arazi üzerine 500 kişilik bir öğrenci yurdunun yapılması ile yeni bölümler ve bir fakülte açılabilmesi gibi konularda fikir alış verişinde bulunuldu.

banner111
ALKÜ hakkında çeşitli bilgiler veren Rektör Pınarbaşı’na her türlü işbirliğine açık olduklarını ifade eden Kaymakam Kaya; “Gazipaşa okuma oranı yüksek olan bir ilçemiz. Dolayısıyla buraya eğitim alanında yatırımların yapılmasını çok önemli ve gerekli buluyorum. Üniversitemizin yeni açabileceği bölümler ve hatta bir fakülte ile kaliteli hocalarımızın ilçemizde eğitim vermesi bizleri mutlu edecek bir gelişme olacaktır.”dedi.
Belediye Başkanı Çelik de Rektör Pınarbaşı’na üniversite çalışmalarında her türlü destek ve imkânı ALKÜ’ye vereceklerini belirterek Gazipaşa’daki planlamalar hakkında bilgiler aktardı.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 14:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83