Geleceğin yazarları bu projeyle yetişecek

Eğitim Bir Sen Alanya Temsilciliği ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ projesi kapsamında düzenlenecek olan ödüllü kitap okuma ve kompozisyon yarışı hakkında açıklamalarda bulundu.

Geleceğin yazarları bu projeyle yetişecek

Memur-Sen'e bağlı Genç Memur-Sen Antalya teşkilatı tarafından hayata geçirilen ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ projesi kapsamında ödüllü kitap okuma ve kompozisyon yazma yarışması düzenliyor. Eğitim Bir Sen Alanya Şube Temsilcisi Abuzer Gündoğar yarışmaya lise öğrencilerinin katılabileceğini söyledi.  

 ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ projesinin 3 temel ögesinin öğrenci, öğretmen ve kitap olduğunu belirten Gündoğar, “Proje kapsamında her bir adanmış öğretmen 10 öğrenciden oluşan kitap okuma halkaları oluşturarak, gençlerimizin okuduğu kitabı birlikte analiz eder, daha sonra kitapla alakalı kompozisyon yazar. Öğrencinin düşünce dünyası geliştirilmesi amaçlanan bu projede öğrencinin kaleminin de geliştirmesi arzu edilmektedir. Genç Memur-Sen’in ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ projesi aynı zamanda Aliya gibi bilgeleri, Fatih gibi çağ açıp çağ kapatan liderleri de yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Gençler Türkiye’nin umududur. Türkiye’mizin medeniyet davası için öncü olacak nesiller onların içinden çıkacaktır. Eğitim Bir Sen Alanya Temsilciliği olarak destek verdiğimiz projemize Alanya’da çeşitli okullardan şu ana kadar yüzden fazla öğrenci başvuru yapmıştır. Projemize destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

 

 

banner111

 

 

 


Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2019, 15:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83