GERİ DÖNÜŞÜME BAHÇEŞEHİRLİ MİNİKLERDEN TİYATROLU SUNUM

Bahçeşehir Alanya Okulları Anaokulu 6 yaş A ve B sınıfı öğrencileri dönem sonu için hazırladıkları “Geri Dönüşüm”adlı müzikal tiyatro gösterisini anne ve babalarına sundular.

GERİ DÖNÜŞÜME BAHÇEŞEHİRLİ MİNİKLERDEN TİYATROLU SUNUM

Bahçeşehir Alanya Okulları konferans salonunda gerçekleşen güzel sunumda minik çevreciler  boylarından büyük bir konuya “Geri Dönüşüm”e hazırladıkları sunumla dikkat çektiler.

banner111
Bahçeşehir’in en minikleri eğlenceli ve bilgi dolu sunumlarıyla Bahçeşehirli olmanın farkını tekrar ortaya koydular.

Anaokulu 6 yaş öğrencilerinin  ellerindeki sunum metinlerini okumaları,düzgün telaffuzları ve diksiyonları, öğrencilerin okumayı öğrendiklerini ve ilkokula hazır olduklarını gösterdi. Bahçeşehir'in minikleri İngilizce şarkılar eşliğinde sergiledikleri oyunda, doğayı korumanın önemini ve atıkların çevreye verdiği zararları anlattılar. Pet şişe,kağıt ve metal kutuları canlandıran başarılı minikler,çevrenin nasıl korunması gerektiğineve her atık için geri dönüşümün olduğuna dikkat çektiler.

Bahçeşehir Alanya Okullarının eğitimde olduğu gibi daha birçok konuda daüstün başarıya sahip olduğunu gösteren etkinliklerden biri daha gerçekleşmiş oldu.Sanat ve çevre bilincinin iç içe kullanıldığı  etkinlikte minik öğrencilerin, dünya standartlarında eğitim aldıkları bir kez daha kanıtlandı. Alkışlar eşliğinde biten gösteri, öğrencilerin öğretmenleri eşliğinde velilerini selamlamasıyla sonlandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2016, 15:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83