HOTED Alanya’dan 6. Kat Şefliği Kursu

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi Ve dekorasyonu Derneği ( HOTED ) Alanya eğitim, ekinlik ve faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor.

HOTED Alanya’dan 6. Kat Şefliği Kursu

Kuruluşundan bu yana üyelerine yönelik her biri farklı konularla 145 eğitim semineri, tekstil, ekipman gibi şehir dışında bulunan entegre fabrikalara 13 eğitim gezisi, kat hizmetlerinde istihdam projesi , Housekeepıng olimpiyatları gibi bir çok çalışmanın yanı sıra, beş yıldan bu yana her yıl kat şefliği kursları düzenleyen HOTED, yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

20 Aralık 2018 tarihinde Onursal başkan ve başdanışman Hakan Halit Yeni ve eğitim komitesi başkanı Sema Yörütür tarafından, altıncısı düzenlenen Hoted Alanya 6. kat şefliği kurslarının startı verildi.

Konuyla ilgili açıklama açıklama yapan HOTED Onursal Başkanı ve Baş Danışmanı Hakan Halit Yeni  ‘’ 2006 yılından bu yana mesleğimiz, Alanya’mız, meslektaşlarımız ve ülke turizmimizin geleceği için, daha kaliteli, daha bilinçli, daha verimli, daha donanımlı hizmet verilebilmesi için, aynı zamanda geri dönüşüm turizmi için, üyelerimiz başta olmak üzere, geriden gelen yeni nesil kardeşlerimize yönelik, eğitim, etkinlik ve faaliyetlerimize aralıksız devam ediyoruz” dedi.

“AMACIMIZ ÜLKEMİZ VE BÖLGEMİZ TURİZMİNE SAHİP ÇIKIP, KATKI SAĞLAMAK”

banner111

Her yıl düzenli olarak kat şefliği kursları düzenlediklerini belirten Yeni, açıklamasına şu şekilde devam etti: "Bilindiği üzere her yıl düzenli olarak kat şefliği kursları gerçekleştiriyoruz. Eğitim komite başkanımız Sema Yörütür’ün eğitmenliğinde, yeni neslin önünü açmak ve kalifiye eleman yetiştirmek adına gerçekleştirdiğimiz mesleki eğitimlerimize her yıl 15 ila 30 kişi arasında değişen kursiyerlerimiz katılıyor. Yaklaşık bir buçuk ay sürüyor. Akabinde bir süre uygulamalı eğitimlere geçiliyor ve işledikleri konularla ilgili sınava tabi tutuluyorlar. Başarılı olan kardeşlerimizi, eleman açığı olan üyelerimizin otellerine yönlendirerek, hem istihdama katkı sağlıyoruz, hem de otellerimizle koordine olarak açıkların kapanmasına vesile oluyoruz. Amacımız ülkemiz ve bölgemiz turizmine sahip çıkıp, katkı sağlamaktır. Bu ve benzeri çalışmalarımıza devam edeceğiz. Eğitim komitesi başkanımız Sema Yörütür ve eğitimde görev alan diğer eğitmen komite üyelerimize özverili çalışmalarından dolayı ayrıca, özellikle teşekkür ediyorum.”

 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2018, 11:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83