İnönü İlkokulu Almanya'dan döndü

İnönü İlkokulu 18.11.2016 ile 25.11.2016 tarihleri arasında Erasmus + “Güzel Avrupa’mız, Aç Gözünü, Gör Evimi” Projesi kapsamında ilk hareketliliğini Almanya’ya gerçekleştirdi.

İnönü İlkokulu Almanya'dan döndü

 Okul Müdürü Ahmet Yaman proje çalışması ile ilgili şu bilgileri verdi:

banner111
"İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin ER başkanlığında 18 Kasım 2016 ile 25 Kasım 2016 tarihleri arasında Almanya ErfurtBadLangelsalza şehrinde proje ortağımız okulda katılımcı her ülkeden (Türkiye, Almanya, Polonya, Çek Cumhuriyeti) dörder öğretmen ve dörder öğrenci ile bir hafta çalışmalarımızı sürdürdük.
Çalışmalarımız içinde,
Alanya’mızla ilgili görsellerimizi sunduk ve Alanya’mızı tanıttık.
Okulumuzun yapmış olduğu eğitim ve öğretim faaliyetleri ile ilgili etkinliklerin görsellerini sunduk.
Dezavantajlı çocukların topluma kazandırılabilmeleri ile ilgili olarak görüşlerimizi içeren sunularımızı sunduk.
Alanya’dan götürmüş olduğumuz Alanya’yı tanıtıcı broşürleri, kitapları, Alanya tanıtım CD’sini ve Alanya Belediyemizin ve Ticaret odamızın hazırlamış olduğu broşür ve yayınları BadLangelsalza Belediye Başkanına, Almanya, Çek Cumhuriyeti ve Polonya’dan gelen proje ortaklarına sunduk. Ülkemizi ve Alanya’mızı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık.  
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Er de Proje toplantısında yaptığı konuşmada, bu tür Avrupa Birliği projelerini desteklediğini, bu projeler kapsamında ülkelerin insanlarının birbirlerini ve kültürlerini tanıdıklarını, bu projelerle dostluk köprülerinin kurulduğunu, öğretmen ve öğrencilerimizin Avrupa Birliği Projeleri ile ufuklarının daha da açıldığını, gittikleri ülkelerdeki eğitim sistemini inceleme fırsatı bulduklarını ve kendilerinin kişisel gelişimlerine katkı sağladığını söyledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Projenin hazırlanmasındaki gayretlerinden dolayı İnönü İlkokulu Müdürü Ahmet Yaman’a ve ekibine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2016, 09:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83