İŞTE YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan atandı.

İŞTE YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ

 Antalya’da 5 aydır il Milli Eğitim Müdür vekilliğini yürüten Hasan Tevke’nin yerine Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan vekaleten atandı.

banner111
Yüksel Arslan, atamanın ardından Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesinden veda mesajı yayımladı. Arslan, görevi süresince başarının bir ekip işi olduğu bilinciyle, hak, hakikat ve adalet ölçüleri içinde olmaya azami derecede özen ve hassasiyet göstererek çalıştığını söyledi. Arslan, “Tüm personelimizle el ele vererek, bu kısa sürede dahi olsa önemli ve güzel işler başardığımıza inanmaktayım. Eğitim camiasına hizmet etmiş olmanın gururunu her zaman yaşayacağım" dedi.

YÜKSEL ARSLAN KİMDİR?
1970 yılında Çanakkale'nin Bayramiç İlçesinde doğan Yüksel Arslan, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden 1993 yılında mezun oldu. Çeşitli okullarda öğretmen ve müdür olarak görev yapan Arslan, 2009 yılında Sivas Zara İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 20 Mart 2014 tarihinden bu yana da Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Arslan, evli ve iki çocuk babası.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 16:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83