Kuaförlere saç similasyonu eğitimi

Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Odası kuaför ve güzellik salonu olan esnaf için Kalıcı Makyaj ve Saç Simülasyonu Eğitimi verdi

Kuaförlere saç similasyonu eğitimi

Antalya’da faaliyet gösteren kuaför ve güzellik salonları Türkiye genelinde oldukça yaygın olan kellik ile çözüm olarak geliştirilen saç simülasyonu ve kadınlar tarafından ilgi gören kalıcı makyaj eğitimi için bir araya geldi. Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne (AESOB) bağlı olarak faaliyet gösteren Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Odası’nın düzenlediği eğitime kuaför ve güzellik uzmanı esnaf katıldı. Eğitime, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Odası Tolgahan Demir, Ankara Kuaförler, Manikürcüler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Bülent Erdoğan, Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, Gebze Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik, Aksaray Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan, Çanakkale Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ayhan Engin, Diyarbakır Çanakkale Kuaförler ve Manikürcüler Odası Başkanı Cemil Değirmenci, Adana Kuaförler ve Manikürcüler Odası Başkanı Hacı Emin Ünal, Konya Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu üyesi Mevlüt Demirci katıldı. Saç simülasyonu uzmanı Burcu Erol, kalıcı makyaj uzmanı Emrah Elibol ve lazer epilasyon teknoloji uzmanı Nurdan Demirci’nin verdiği eğitimlere katılan oda esnafı uygulama yaparak deneyim kazanırken, çıkan teknolojiler hakkında bilgiler aldı.

banner111
Esnaf için eğitimler devam edecek

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Türkiye’nin dört bir yanından gelen oda başkanlarımızı burada ağırladığımız için çok mutluyuz. Esnafımız için bu eğitimlerin yararlı olacağı düşüncesindeyim. Yeni haliyle sizleri ağırladığımız bu salonda daha birçok eğitim için bir araya geleceğiz” dedi.

Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Odası Tolgahan Demir ise; “Kuaför olarak her zaman yenilikleri takip etmek zorundayız. Odamıza ve esnafımıza yapmış olduğu desteklerden dolayı, daima yanımızda olan birlik başkanımız Adlıhan Dere’ye huzurlarınızda teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 13:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83