Letonya heyetinden AHEP ziyareti

Letonya Büyükelçisi Sayın Peteris Karlis Elferts, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Letonya Otelciler ve Restorancılar Derneği Başkanı Janis Pinnis, Letonya Otelciler ve Restorancılar Derneği Genel Müdürü Santa Graikste ve Ventspils Tehnikums Üniversitesi yetkilileri 26 Haziran 2018’de Alanya HEP Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Letonya heyetinden AHEP ziyareti
Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, Alanya HEP Üniversitesi Genel Sekreteri ve İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Murat Ertan Doğan, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Zelal Polat, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Nihan Sidar ve Uluslararası İlişkiler Ofisi personelinin yer aldığı toplantıda Alanya HEP Üniversitesi ile Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD)’nin destekleriyle Letonya Otelciler ve Restorancılar Derneği ve Ventspils Tehnikums Üniversitesi arasında bilgi, birikim, öğrenci ve personel değişimi yapılması üzerine görüşmeler gerçekleştirildi.

Yapılan toplantı ile Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi ve Ventspils Tehnikums Üniversitesi arasında işbirliği yapılması konusunda ilk adımlar atılırken Üniversite öğrencilerinin pratik eğitimlerinin artırılması ve geliştirilmesinin önemi ve sektör-üniversite işbirliklerinin genişletilmesi yönünde fikirlerin paylaşıldı. Toplantı sonrasında misafirlerimiz Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mutfaklarını ve laboratuvarımızı ziyaret ettiler. Laboratuvarımızın gelişmiş teknoloji ve donanımlarından oldukça etkilenen misafirlerimiz iki ülke arasındaki işbirliğinin önemini vurgulayarak üniversitemizden ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2018, 17:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83