Mahmutlar'a okul müjdesi

Mahmutlar'a okul müjdesi
Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi’nde yeni yapılması planlanan okulla ilgili müjdeli haber Alanya Belediye Meclis Üyesi Kayhan Balta’dan geldi.
Mahmutlar Mahallesi’nde yeni bir okul yapılması için uzun zamandır süren uğraşlar sonuç verdi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu kendisine gelen istekler üzerine bu mahalleye bir okul yapılacağının sözünü vermişti. Vali Karaloğlu konuyla ilgili çalışmaları yakından takip ederken, Alanya Belediyesi okulun yeri ile ilgili çalışmalarını tamamladı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile yeni okulun Mahmutlar 10447 nolu parsele yapılamasına karar verildi.
MÜJDEYİ BALTA VERDİ
Konuyla ilgili müjdeyi ise vatandaşlara Alanya Belediye Meclis Üyesi Kayhan Balta verdi. Balta sosyal medyadan bu güzel haberi paylaşarak, “Evet Antalya valimizin verdiği okul sözü ve Sayın Başkanım Adem Murat Yücel’in okul yerini ayarlamasıyla işlem sonucuna kavuşmuştur. Çok yakında Mahmutlarımız yeni bir okula kavuşuyor. Başta Sayın Valim Münir Karaloğlu ve Başkanımız Adem Murat Yücel’e sonsuz teşekkürler ediyorum, var olun.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2019, 15:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83