Mehmetçik Vakfı o okula plaket gönderdi

Alanya'da kermes gelirlerini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan Nezihet Abdullah Doğan İlkokulu'na teşekkür plaketi gönderildi.

Mehmetçik Vakfı o okula plaket gönderdi
Alanya'daki Nezihet Abdullah Doğan İlkokulu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kermesin tüm gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlamıştı. Okul yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından alınan karar sonrası kermese yoğun ilgi olmuştu. Kermes gelirleri geçtiğimiz günlerde Mehmetçik Vakfı'na bağışlandı. Bağış sonrası Vakıf okula teşekkür plaket gönderdi. Plakette, "Vatanımızın ve milletimizin güvenliği, huzuru ve refahı için canlarını hiçe sayarak şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerimizin bakmakla yükümlü oldukları yakınları ve gazi engelli Mehmetçiklerimize sosyal ve ekonomik destek sağlayan, çocuklarına üniversite seviyesi dahil öğrenim yardımı yapan, gücünü Yüce milletimizin üstün insanlık ve yardımlaşma duygusundan alan Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı'na yaptığınız bağışınız ile önemli bir katkıda bulundunuz.

Bu belge, yaptığınız bu katkı karşılığında kahaman Mehmetçiklerin bir şükran anısı olarak sizlere tevdi edilen şilt beratı şeklinde sunulmuştur. Saygılarımla. Yaşar Bal Emekli Tümgeneral." denildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2018, 13:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83