Mimarlık Yüksek lisans programı mimarlar gününde başladı

Üniversitemizde yeni açılan Mimarlık Yüksek Lisans Programının ilk dersi 3 Ekim Dünya Mimarlar Gününde gerçekleştirildi. Yrd. Doç. Dr. Tülay Görü Doğan tarafından verilen dersi Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Zir. Müh. Adem Murat Yücel, Rektör Prof. Dr. Erol Sayın ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Semih Özkan da ziyaret ettiler.

Mimarlık Yüksek lisans programı mimarlar gününde başladı

 Ders öncesinde öğrencilere konuşma yapan Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven “Alanya HEP Üniversitesi olarak büyümeye devam ediyoruz. Üç sene önce üniversitemize açılış dersine geldiğimizi hatırlıyorum, şimdiyse ilk yüksek lisans dersi veriliyor. En kısa zamanda doktora programlarının da açılmasını temenni ediyoruz” dedi. Kaymakam Dr. Tanrısever’in ardından söz alan Alanya Belediye Başkanı Zir. Müh. Adem Murat Yücel, Alanya yerel yönetiminin üniversiteye her zaman destek olacağını ifade etti.

banner111
Alanya HEP Üniversitesi Mimarlık Yüksek Lisans Programı ve başvuru şartları hakkında detaylı bilgi www.ahep.edu.tr adresi ve 0 (242) 513 69 69 nolu telefondan edinilebilir.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2016, 12:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83