Minik kaplerden dev proje

Akıl Küpü Kreş ve Gündüz Bakımevi bünyesindeki 5, 6 yaş grubu öğretmenleri ve öğrencileri başlattıkları yardım kampanyasıyla toplanan kitap ve giysi yardımlarını kardeş okul olarak seçtikleri Tırılar İlkokulu’na gerçekleştirdikleri ziyaret ile takdim ettiler.

Minik kaplerden dev proje
Tırılar İlkokulu’nun Pedallı Kütüphane projesine topladıkları kitaplar ile destek veren minikler, kendi elleri ile kitapları raflara yerleştirdiler.Gezici bir mini kütüphane olan Pedallı Kütüphane henüz okuma çağında olmamalarına rağmen miniklerin ilgisini de çekmeyi başardı.

Ziyaret esnasında oldukça heyecanlı ve mutlu oldukları gözlemlenen minikler akranları ile oldukça eğlenceli vakit geçirirken, abi ve ablalarının da ilgi ve sevgisiyle karşılandılar. Etkinlik çerçevesinde Cüceler Mağarası gezisi yapıldı, kardeş okul idaresi tarafından hazırlanan kardeşlik pastası kesildi ve oyunlar oynandı.Ziyareti gerçekleştiren kurucular ve öğretmenler karşılaştıkları atmosferden memnun kaldıklarını, bu gibi sosyal dayanışma içerikli faaliyetlerle imkanlar el verdikçe gündeme gelmek istediklerini ifade ettiler. Ayrıca kampanyalarına destek veren velilerine de teşekkür ettiler.Tırılar okul idaresi  tarafından Akıl Küpü kurucularına  günün anısına teşekkür plaketi verildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 18:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83