MÜSİAD Alanya'nın eğitim mesajı

MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, yeni eğitim dönemiyle ilgili mesaj yayınladı.

MÜSİAD Alanya'nın eğitim mesajı

Yurt genelinde olduğu gibi Alanya'da da 2018/2019 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy eğitim camiasına başarılarla dolu bir yıl dileğinde bulundu.

Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy eğitim - öğretim sezonun açılmasıyla birlikte yayınladığı mesajında öğrenciler için, "Geleceğin imanlı ihlaslı, bayrağına ve milletine sevdalı Fatihlerini Nene Hatunlarını yetiştiren öğretmenlerimiz başta olmak üzere öğrencilerimize,velilerimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Maneviyatı yüksek nesiller ile adalete, ilme, bilime önem veren dürüstlük ve ahlaklı yaşamı kendisine şiar edinen bir toplum sayesinde geleceğimiz teminat altına alınabilir" dedi.

Durusoy, her işte olduğu gibi eğitimde de sabırlı olmanın önemli olduğunu belirterek gerek eğitimciler gerekse ebeveynlere öğrencilerle diyalogu eksik etmeyerek sorunlar büyümeden çözerek başarılı bir eğitim yılı geçirmelerinin önünün açılabileceğini dile getirdi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2018, 06:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83