'Öğrenci Koçu' olmak istermisiniz?

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, öğrenci koçluğu yapmak isteyenler için sertifika programı düzenleyecek.

'Öğrenci Koçu' olmak istermisiniz?
Konuyla ilgili ALTSO'dan yapılan açıklama şöyle: 

"Odamızın eğitim faaliyetleri kapsamında öğrencilerin akademik ve sosyal başarı yolculuğuna koçluk yapmak isteyen eğitimciler, danışmanlar, idareciler ve ebeveynler için özel olarak tasarlanmış katılımcıların iletişim becerilerini geliştirerek koçluk becerilerini ve etkili öğretim tekniklerini öğretmeyi hedefleyen Koçluk Birliği tarafından akredite edilmiş Öğrenci Koçluğu Sertifika Programı başlayacaktır.
Eğitim programı toplamda 6 günlük bir eğitim olup, 17-18 Aralık, 24-25 Aralık, 7-8 Ocak (Cumartesi-Pazar) olmak üzere 3 hafta sonu olarak saat 09:00-18:00 arasında düzenlenecektir.

Eğitim katılımcılarının sertifika alabilmeleri için %90 devam zorunluluğu ve eğitim sonrası yapılacak sınavda 70 puan alma zorunluluğu vardır.

Planlanan eğitim katılımcı sayısının en az 76 kişi olması halinde açılacak olup, kişi başı eğitim ücreti 450,00 TL + KDV (%18) dir. Eğitime katılacak kişi sayısının 101 olması halinde eğitim ücreti 300,00 TL + KDV (%18) olarak düzenlenecektir.

Sertifika Programına katılmak isteyenlerin 12 Aralık Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız Eğitim Şube Müdürlüğüne gelerek ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir."

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2016, 12:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83