Öğrenciler sertifikalarını aldılar

Alanya Belediyesi Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde düzenlenen bilgisayar kursuna katılan öğrenciler sertifikalarını aldılar.

Öğrenciler sertifikalarını aldılar
Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü’ne bağlı Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde 8-12 yaş grubu öğrencilere ücretsiz bilgisayar kursu düzenlendi. 12 Haziran’da başlayan kursta öğrencilere temel bilgisayar kullanımı ve internet güvenliği anlatıldı. Kursa katılan öğrenciler bugün kütüphanede düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar. Törene Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, öğrenciler ve aileleri katıldılar.

158 ÖĞRENCİ ÜCRETSİZ BİLGİSAYAR KURSUNDAN YARARLANDI

Öğrencilerin bilgisayarı ve interneti daha güvenli ve etkin bir şekilde kullanabilmeleri için Alanya Belediyesi olarak belirli aralıklarla ücretsiz kurslar düzenlediklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp; “Okulların tatil olmasıyla birlikte ilk kursumuz 12 Haziran’da başladı. Bu grubumuzda 35 öğrencimiz bilgisayar kursunu başarı ile tamamladı. Alanya Belediyesi ve Halk Eğitim iş birliğiyle bugüne kadar 158 öğrencimize temel bilgisayar eğitimi verildi. Kursa katılan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dilerim.” dedi.

Öğrencilere sertifikalarını Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal ve Kütüphane Müdürü Nermin Günebakan takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 17:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83